כבר נהיה לנו מנהג דיי קבוע שאם אנחנו נוסעים לטיול בגזרה הצפונית, בדרכנו חזרה אנחנו עוצרים לפיצה ב"פיצה שבתאי" בכפר ויתקין. וכך היה גם ביום שבת האחרון בדרכנו חזרה מטיול באזור הכרמל. נרגשים ומצפים הגענו אל שבתאי בויתקין אך לצערנו המקום היה סגור בשבל הפסקת חשמל פתאומית. אז החלטנו לחנוך בפעם הראשונה את הסניף הנוסף הממוקם באזור התעשייה של אבן יהודה.
לבן זוגי ולי ישנו מנהג של הזמנת 2 בירות (אלכסנדר כמובן), פיצה אישית מתפריט הספיישל וצלחת צ'יפס כי אנחנו ממש שמנמנים.
הפעם החלטנו לחלוק את פיצת הפטריות אשר מגיעה עם צ'אנקים של פטריות, רוטב שמנת, שמן כמהין, בזיליקום וגבינת פרמז'ן (על גבינות הצאן ויתרנו בשל סלידתי העמוקה אליהן).
באמת שבשבתאי יודעים לעשות פיצות טעימות. המחירים לא יקרים מדיי, הבצק איכותי, מבחר רחב של תוספות וכן מנות נוספות שהן לא רק פיצה.
לצערנו הפעם הבצק של הפיצה היה מעט חי ולכן הורגש טעם הבצק בכל ביס. אבל עדיין- מושלם! אהבנו שהמקום היה יחסית מלא במשפחות עם ילדים. מסעדה המאפשרת ארוחה משפחתית בלי לקרוע את הכיס.
לסיכום: מומלץ, פיצה איכותית באווירת מושב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה