יום ראשון, 26 באוגוסט 2018

פרימיטיבו - בר יין

נתחיל ונאמר שהגענו לשם לגמרי במקרה. את הבוקר הראשון שלנו בטיול לירושלים התחלנו באחד היקבים האהובים עלינו בעמק האלה- יקב צפרירים (נפרט בכתבה נפרדת). לאחר שיחה קולחת עם הייננית הראשית, ביקשנו המלצות לירושלים והיא בשמחה המליצה לנו על בר היין, פרימיטיבו. שמחנו לגלות שהבר נמצא באזור מרכזי שיאפשר לנו לשתות משהו ולנשנש בקטנה ומשם להמשיך לשאר המסעדות שסגרנו מראש.

הגענו בזמן הפתיחה והמקום היה ריק, התאכזבנו לגלות שהוא נשאר יחסית ריק גם בשעות אחרות בערב. אך איך גילינו את זה? כי חזרנו שוב! בטיול של 2 לילות בירושלים, ביקרנו בפרימיטיבו שלוש פעמים. עד כדי כך נהננו. מדובר בבר לא מוערך ולא מוכר. וחבל.

בביקור הראשון שלנו הגענו בכדי לשתות כוס יין לפני ההזמנה שהייתה לנו למסעדת אנה. אבל הריח במקום היה כל כך מטורף שפשוט אמרנו למלצר שיביא לנו את מה שמתבשל ברגע זה. תפריט היינות בבר הוא רחב וניתן למצוא יינות מכל הסוגים, הטעמים, שנות התיישנות ומחירים. בן זוגי שתה כוס יין ואני טעמתי קוקטייל מתפריט הקוקטיילים כי רציתי משקה קליל יותר.
בגזרת האוכל הזמנו בוראטה (שלצערי שכחתי לצלם) ורביולי במילוי מתחלף. הרביולי באותו ערב היה במילוי ארטישוק ברוטב חמאה וגבינה. בן זוגי הכתיר את המנה כרביולי הכי טעים שאכל מימיו (וזאת לאחר מספר טיולים באיטליה, כולל בולוניה, יעד המתמחה בטורטליני).

הרביולי הטעים ביותר 
מרוב שנשאר לנו טעם של עוד בפה, רצינו להזמין מנות נוספות כמו הכבד הקצוץ אך הוא עוד לא היה מוכן (כבד במוכן מדיי יום טרי טרי). מיותר לציין שחזרנו לביקור נוסף רק עבור מנת הכבד שהתגלתה כמנה גדולה במיוחד וסופר מפנקת.

לסיכום: הכי מומלץ שיש! מחירים סבירים, משקאות איכותיים והאוכל.... וואו. מתאים לקבוצות חברים ולזוגות בדייט רומנטי. פשוט סמכו עלינו ורוצו לשם בהקדם.
קישור לאתר הפרימיטיבו



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה