מסעדת נוץ' תמיד מרגישה לי כמו המקום הפרטי שלי, למרות שהיא מסעדה מפורסמת ומגיעים אליה מכל הארץ. לשנים היא הפכה להיות מוסד של ממש ברמת השרון והסביבה, ולכן מומלץ מאוד להזמין מקום בטרם הגעתכם. בדובר במסעדה אסייתית מהקבוצה של קיסו (קריית אונו) ונישי (החדשה בנתניה) עם תפריט עשיר והתמחות בסושי.
מתפריט הסושי בחרנו את הרולים קראנצ'י רול ( 8 יח' ב48 ש"ח) וקרייזי רול (8 יח' ב50 ש"ח). הקראנצ'י מורכב מספייסי טונה, מלפפון ושבבי טמפורה, עטוף בספייסי טונה וטוביקו ואילו הקרייזי מכיל סלמון, אבוקדו, גבינת שמנת ובצל ירוק עטופים בסלמון וטמפורה.
אבל אי אפשר לקרוא לסושי שלהם סתם "סושי". הסושיה, ג'פניקה, זה סושי רגיל.. הסושי בנוץ' הוא משהו אחר. קודם כל המרכיבים הם שונים- שרימפס, דגים מיוחדים, סרטנים, התצוגה היא אחרת, והטעם ברמות אחרות.
בביקורי האחרון, חלקתי עם חברה 2 רולים של סושי ומנת נודלס, כי אי אפשר שלא להתפתות מהמנות שמגיעות לשולחנות מסביב.
לשולחן הגיע קודם כל מנת הנודלס, פאד-סיו (54 ש"ח) המורכבת מאטריות אורז רחבות ברוטב סויה עם בצל ירוק, ברוקולי, שאלוט, פטריות, ,חביתה, שבבי קוקוס ובוטנים. מאז שחזרנו מתאילנד אני בקרייב מטורף למנת פאד סיו. לצערי, המנה רחוקה מהמקור אך יחד עם זאת, היא טעימה מאוד. הומאז' ישראלי למנה התאילנדית.
פאד סיו שנזלל קצת :) |
שני הרולים טעימים ברמות, טריים ומפנקים. המחיר אומנם יקר מהרגיל, בכל זאת לא מדובר בג'פניקה, אבל אם כבר סושי, אז שיהיה מיוחד וטעים ממש.
רמת גבוהה של סושי |
כמובן שלא יכלנו לפסוח על תפריט הקוקטיילים המחודש ושתינו הזמנו קוקטייל ליצ'י (44 ש"ח). יקר, אבל שווה את זה. הקוקטייל הגיעה בכוס מגניבה המורכבת משני חלקים אחד מעל השני ועליך לשפוך את הנוזל שבחלק העליון אל הקרח שבחלק התחתון. טעים ומגניב, אך לא פרקטי מאחר ולא היה לנו איפה להניח את הכוס העליונה. אבל ניחא. שווה את זה!
לסיכום: אחת המסעדות האסייתיות האהובות עליי, מחירים לא מהזולים אך לא מהיקרים. מומלץ מאוד לאוהבי הסושי והנודלסים. מומלץ להזמין מקום מראש.
טעים אך לא פרקטי |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה